Izvor: RTS, 14.Avg.2020, 21:35

Spartak "pokazao zube", Ben i Tomane doneli pobedu Zvezdi

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak iz Subotice sa 3:2 (1:1), u derbiju 4. kola Superlige Srbije.
Dvostruki strelac za Zvezdu bio je El Fardu Ben u 32. i 66, a promašio je i penal u 26. minutu, a u strelce se upisao i "rezervista" Tomane Mendeš u 70. minutu.

Golove za Spartak postigli su Lazar Tufekdžić u 33. i Nemanja Nikolić u 73. minutu iz penala.
Zvezda je pobedom napravila lepu uvertiru uoči starta kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za Ligu šampiona protiv Evrope sa Gibraltara.
Golove na obe strane smo mogli da vidimo već u prvom minutu, u timu Zvezde je zapretio Katai, dok je kod gostiju Tufegdžić pokušao da lobuje Borjana.
Igrač Spartaka nepropisno je zaustavio Rodića u 25. minutu, a sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Ben, ali Dujmović je uspeo da odbrani udarac sa 11 metara. Nije odustajao Ben, a upornost mu se isplatila u 32. minutu.
Samo minut kasnije usledio je odgovor gostiju preko Tufegdžića pa se se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom.
Izmene Trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića na startu drugog dela igre su urodilie plodom, crveno-beli su zaigrali ofanzivnije. Ponovo je Ben bio taj koji je probio bunker domaćih u 65. minutu. Treći pogodak za Zvezdu delo je rezerviste Tomanea koji je sjano regovao na asistenciju Pankova glavom i sproveo loptu u mrežu.

Kada je delovalo da je sve rešeno, Ben je u 71. minutu skrivio penal a siguran egzekutor bio je Nikolić i smanjio zaostatak tima iz Subotice na 3:2.
Subotičani su u finišu meča krenuli ofanzivnije, sa željom da dođu barem do boda, ali se rezultat do kraja meča nije menjao, pa je ekipa Dejana Stankovića u prva četiri kola ostvarila maksimalan učinak od 12 osvojenih bodova.
Tok meča i kretanje rezultata možete pogledati OVDE: 
Subota: Inđija - Napredak (17 sati), Radnik - Partizan, Novi Pazar - Javor, Radnički Niš - Mačva, Zlatibor - Čukarički (19 sati). Nedelja: Bačka - TSC (18 sati), Metalac - Proleter, Rad - Voždovac, Vojvodina - Mladost Lučani (20 sati).
Tabela: Crvena zvezda 12 bodova, Spartak 9, Mladost Lučani 9, TSC 7, Čukarički 7, Proleter 7, Partizan 6, Radnički Niš 6, Vojvodina 5, Radnik 3, Javor 3, Novi Pazar 3, Voždovac 3, Mačva 3, Napredak 3, Metalac 3, Bačka 1, Indija 0, Rad 0, Zlatibor 0.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak "pokazao zube", Ben za pobjedu Zvezde

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2020

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Spartak iz Subotice sa 3:2 (1:1), u derbiju 4. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ben: Jubilarni 50. gol protiv Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2020, 16:23

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben, sa dva pogotka protiv Spartaka došao je do 49 golova u crveno-belom dresu, a jubilarni 50. najavljuje za utorak i meč protiv Evrope sa Gibraltara na startu kvalifikacija za Ligu šampiona..."Utakmica protiv Spartaka bila je "luda" za mene jer sam promašio penal,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.