Sparsima ne pomaže ni Vembanjama, Bojan Bogdanović efikasan u novom porazu Detroita

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 05:16

Sparsima ne pomaže ni Vembanjama, Bojan Bogdanović efikasan u novom porazu Detroita

Košarkaši Bostona slavili su na svom terenu protiv San Antonija rezultatom 117:98.

Gostima iz Teksasa nije pomogao ni prvi pik na draftu, Viktor Vembanjama, koji je imao 27 poena i pet skokova.

Njega je ispratio Devin Vasel sa 21 poenom, ali to nije bilo dovoljno da se naudi Seltiksima, pošto niko kod Sparsa biše nije bio dvocifren.

Na drugoj strani najbolji je bio Džru Holidej sa 22 poena, Džejlen Braun je dodao 21, uz sedam skokova i pet asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Džejson Tejtum ubacio 21, uz četiri skoka.

Boston jeste imao prednost na kraju prve četvrtine, ali meč je zapravo rešio odličnim drugim kvartalom, koji je rešio u svoju korist sa 40:20.

Seltiksi su sada na skoru 31-9, čime drže čelo Istoka, dok je San Antonio na razočaravajućih 4-37 i poslednji je na Zapadu.

Pobedu u najranijem terminu ostvarila je i Minesota u gostima kod Detroita (124:117).

Entoni Edvards je bio najzaslužniji za pobedu sa 27 poena, osam asistencija i pet skokova.

Veliku pomoć imao je u Karlu Entoniju Taunsu, koji je zabeležio 27 poena, šest skokova i četiri završna dodavanja, dok je Džejden Mekdenijels ubacio 23. Rudi Gober je imao dabl-dabl učinak sa 19 poena i 16 skokova.

Kod Detroita je Džejden Ajvi bio najbolji sa 32 poena, šest asistencija i četiri skoka, dok je Bojan Bogdanović susret završio sa 20 poena, pet skokova i tri asistencije.

Pistonsi su pre nekoliko dana u susretu sa Vašingtonom prekinuli niz poraza, ali nisu uspeli da izbegnu 37. u sezoni, dok je Minesota sa druge strane stigla do 29. pobede i zahvaljujući tome je lider Zapada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.