Španska serija - Okoreli navijač Reala potpisao za Barsu, a onda je nastao pravi šok! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska serija - Okoreli navijač Reala potpisao za Barsu, a onda je nastao pravi šok! (foto)

Preziva se Gvardiola, a navija za Real Madrid. Prelazi u Barselonu, i sada bi mogao da se nađe u velikom problemu.

Kao da je Spilberg režirao ovu priču mladog napadača Alkorkona.

Kako su preneli svi španski mediji, igrač po imenu Serđi Delgado GVARDIOLA, novo je pojačanje Barselone B. Ipak, on je i veliki navijač Real Madrida, tačnije, ''okoreli''. I, kada je otkrivena njegova prošlost, Barselona je odlučila da momentalno raskine ugovor sa njim! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Zahvaljujući društvenim mrežama, ali i novinarima madridskih listova koji su ovu priču plasirali odmah nakon što je Gvardiola promovisan kao igrač Barselone B, ovaj momak je danas jedna od temi dana u Španiji.

Gvardiola je svojevremeno, neretko, na Tviteru bio žestoki protivnik Barselone koju je čak javno nazivao i ''katalonskom prostitutkom'' uz obavezne pogrdne psovke.

Gvardiola je svoje pratioce na Tviteru pozdravljao sa čuvenim ''Hala Madrid'', a umeo je i da ismeva igre Lionela Mesija i ostalih Barsinih igrača.

Ovaj 20-godišnji fudbaler već je uveliko jedna od glavnih tema u španskim medijima, a da stvar bude još gora po katalonski klub, sve ovo izašlo je na videlo tek nakon što je Gvardiolapromovisan kao novo pojačanje Barselone zajedno sa još dvojicom fudbalera - Mojom i Ćemijem sa kojima je i pozirao za sajt kluba.

Katalonski Mundodeportivo, večeras je preneo da je klub odlučio da raskine ugovor sa ovim igračem uz obrazloženje da svojim javnim stavovima ne zaslužuje da nosi dres Barselone.

Kakva španska sapunica...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Španija: Gvardiola u istom danu i potpisao za Barselonu i dobio otkaz

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2015, 10:31

San mnogih fudbalera je da jednog dana potpišu ugovor sa nekim velikim klubom...Ta želja se u 24 godini ostvarila Serđu Gvardioli, koji je u ponedjeljak potpisao ugovor sa drugim timom Barcelone, čime bi dobio ogromnu šansu da se približi prvom timu katalonskog diva...No, svega nekoliko sati kasnije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.