Španovićeva i Jovančević najbolji atletičari, Vojvodina najbolji klub

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva i Jovančević najbolji atletičari, "Vojvodina" najbolji klub

Svetska dvoranska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović i njen kolega Strahinja Jovančević izabrani su danas za najbolje atletičare Srbije u 2018. godini.

Španovićeva, članica Vojvodine, šesti put u nizu dobila je ovo priznanje, dok je Jovančević, član Crvene zvezde, prvi put laureat.

Za najboljeg trenera, peti put uzastopno, proglašen je Goran Obradović, trener Španovićeve, a najbolji klub je Vojvodina.

"Iza nas je godina u kojoj je Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Španović osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u dvorani i tako ušla u istoriju kao prvi atletičar naše zemlje koji se okitio najsjajnijim odličjem na najvećoj atletskoj smotri. Taj uspeh prati još 59 medalja koje su osvojili naši reprezentativci na međunarodnim takmičenjima tokom protekle godine. Zato najveću zaslugu za uspeh domaće kraljice sportova imaju atletičari i njihovi treneri", izjavio je predsednik ASS Veselin Jevrosimović na svečanosti u Hotelu M.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ivana Španović i Strahinja Jovančević najbolji atletičari Srbije

Izvor: Danas, 07.Feb.2019

Srpski skakači u dalj Ivana Španović i Strahinja Jovančević izabrani su danas za najbolje atletičare Srbije u 2018. godini, u izboru Atletskog saveza Srbije. Članak Ivana Španović i Strahinja Jovančević najbolji atletičari Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.