Spaleti želi Argentinca, ali je konkurencija vrlo jaka!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti želi Argentinca, ali je konkurencija vrlo jaka!

Italijanski mediji tvrde da je vezista zaintrigirao neke od najvećih klubova na Apeninima.

Inter se zahuktao i ređa samo pobede u Seriji A, nakon nešto slabijeg starta ekipa Lućana Spaletija je u dobroj formi.

Ipak, to ne znači na u Milanu ne razmišljaju o pojačanjima, a naredno bi moglo da stigne iz Udina, tvrde Italijani.

"Neroazuri" su zainteresovani za usluge Rodriga De Paula, jednog od najbolje ocenjenijih igrača na Apeninima od starta sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Argentinac je u vrhunskoj formi, postigao je pet golova i upisao tri asistencije na deset utakmica, tehnički je sjajno obučen i vrlo efikasan uzevši u obzir da se radi o vezisti.

Spaleti ga je želeo još letos, Udineze kao da je znao šta ima u svojim redovima i istakao je cenu od 30 miliona evra. Koju će svakako korigovati nakon odličnih Partija De Paula.

Iz prikrajka vreba i Napoli, sportski direktor Đuntoli je veliki ljubitelj njegovih kvaliteta, pa je od Anćelotija navodno dobio zeleno svetlo da krene u akciju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.