Sosijedad rutinski sa Granadom

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sosijedad rutinski sa Granadom

Klub iz San Sebastijana upisao treću pobedu u nizu u prvenstvu, Granada ispraćena sa 'Anoete' sa tri gola u mreži.

U prvoj utakmici nedeljnog programa 24. kola španske primere Real Sosijedad je pred svojim navijačima savladao Granadu sa 3:0.

Baski su poveli sredinom prvog poluvremena, strelac je bio Ojarzabal, a pred odlazak na odmor Žonatas je duplirao prednost na asistenciju Karosa Vele.

Posle sata igre Mikel Ojarzabal postiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoj drugi gol na utakmici i postavlja konačan rezultat, ponovo je Vela bio asistent.

Sosijedad je sa nova tri boda dospeo na 10. mesto na tabeli, dok Granada ostaje preposlednja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Primera: Granada nije namučila Real Sosijedad

Izvor: B92, 14.Feb.2016

Fudbaleri Real Sosijedada savladali su sa 3:0 ekipu Granade u prvoj utakmici nedeljnog programa 24. kola španske Primere. Sastav iz San Sebastijana je ostvario treću pobedu u nizu, koja ga je dovela na desetu poziciju na tabeli, sa pet bodova manje od Atletik Bilbaa, koji se nalazi na šestom mestu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.