Sosijedad pokerom čuva vrh tabele!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 00:09

Sosijedad pokerom čuva vrh tabele!

Sjajni Baskijci!

Fudbaleri Real Sosijedada zabeležili su večeras i četvrtu pobedu pošto su savladali ekipu Ueske rezultatom 4:1.

Oni su tako sačuvali lidersku poziciju na tabeli sa bodom više od Real Madrida i Granade.

Heroj Sosijedada bio je Mikel Ojarzabal, koji je u 35. minutu pogodio iz penala, da bi u 54. dao gol za 2:1. Prethodno je Mir izjednačio u 46. minutu na 1:1.

U finišu, tačnije u 69. minutu Portu je doneo dva gola prednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćima, da bi veliku pobedu overio Aleksander Isak u 75. posle asistencije Davida Silve.

U narednom kolu, Sosijedad ide Selti, dok Ueska gostuje Real Madridu.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bura u Barseloni, otvorena istraga o sudiji sa "El Klasika" - Cela familija u Realovim bojama?!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020

Katalonci su i pre samog meča bili sumnjičavi prema njegovom postavljanju...Martinez Munueara je glavna tema katalonskih medija...Glavni sudija tokom "El Klasika" je meta broj jedan u Barseloni zbog kontroverzno suđenog penala u korist Madriđana posle duela Lenglea i Ramosa. Po mnogima taj trenutak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.