Bura u Barseloni, otvorena istraga o sudiji sa El Klasika - Cela familija u Realovim bojama?!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 12:35

Bura u Barseloni, otvorena istraga o sudiji sa "El Klasika" - Cela familija u Realovim bojama?!

Katalonci su i pre samog meča bili sumnjičavi prema njegovom postavljanju.

Martinez Munueara je glavna tema katalonskih medija.

Glavni sudija tokom "El Klasika" je meta broj jedan u Barseloni zbog kontroverzno suđenog penala u korist Madriđana posle duela Lenglea i Ramosa. Po mnogima taj trenutak je i prelomio veliki derbi, Ramos je pogodio u 61. minutu, Modrić u devedesetom overio pobedu od 3:1.

Odmah je krenula istraga od sudiji Martinezu, a Sport na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naslovnoj piše da je sudija odrastao okružen navijačima Real Madrida.

Navodi se da je otac Martineza, Huan Ramon jedan od osnivača kluba navijača Real Madrida - Los Amigos de Benidorm. Takođe Huan je bivši sudija susreta treće lige Španije, poznat je po tome što je na utakmicama nosio dres Real Madrida ispod sudijske uniforme. Takođe jedan od pomoćnika na Munuere tokom "El Klasika" je bio i njegov brat Migel koji je bio linijski sudija.

Fudbalski klub Barselona je već predala žalbu predsedniku FS Španije Rubialesu oko izbora sudije plus izveštaj sa utakmice.

Kuman je po kraju utakmice pominjao kako VAR nikada ne sudi u korist Barselone, videćemo koji su dalji koraci čelnika sa "Nou Kampa", ali i čelnika Saveza i Primere.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.