Sonja Petrović: Dosta stvari mora da se popravi

Izvor: RTS, 27.Jun.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Petrović: Dosta stvari mora da se popravi

Košarkašice Srbije savladale su Beloruskinje sa 55:53. Odlučujući koš za našu selekciju postigla je Sonja Petrović. Nakon meča nije želela da ponese epitet heroja utakmice već izjavila da moraju da igraju mnogo bolje i agresivinije, pre svega u odbrani.
„Ja sam dala odlučujući koš, ali realno mislim da danas nije bilo heroja u našem timu. Nismo baš otvorile prvenstvo na najbolji način, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nadam se da od ovoga može samo bolje. Definitivno danas smo igrale dosta lošije. Ima dosta stvari koje treba da se poprave. Ali ja se nadam da samo može bolje protiv budućih protivnika, koji će iziskivati bolju igru sa naše strane."

U kojim to elementima igre Srbija može bolje posebno sutra (petak) protiv Rusije?
„JA iskreno mislim da moramo u odbrani mnogo agresivnije da zaigramo. Baš zato što nismo bili tokom cele utakmice agresivni, da zbog toga su imali prilike da nam sviraju neke faulove koje nismo očekivali, jer nama sve kreće iz odbrane. Iz odbrane trčimom i onda postižemo mnogo lakših poena i onda bi i rezultat bio drugačiji. Tako da se nadam da sutra, s obzirom da nas očekuje mnogo bolja i dominantnija ekipa Rusije, da ćemo biti mnogo agresivniji u odbrani", zaključila je Sonja Petrović.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Petrović nezadovoljna nakon pobede: "Nije bilo heroja, moramo mnogo bolje!"

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019

Košarkašica Srbije Sonja Petrović rekla je da i pored večerašnje pobede protiv Belorusije njena ekipa nije dobro počela Evropsko prvenstvo i da se nada da može da igra bolje u nastavku turnira...Košarkašice Srbije pobedile su večeras u Zrenjaninu Belorusiju sa 55:53, na početku Evropskog prvenstva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.