Sonja Petrović za RTS: Dosta stvari mora da se popravi

Košarkašice Srbije savladale su Beloruskinje sa 55:53. Odlučujući koš za našu selekciju postigla je Sonja Petrović. Nakon meča nije želela da ponese epitet heroja utakmice već izjavila da moraju da igraju mnogo bolje i agresivinije, pre svega u odbrani.

„Ja sam dala odlučujući koš, ali realno mislim da danas nije bilo heroja u našem timu. Nismo baš otvorile prvenstvo na najbolji način, ali nadam se da od ovoga može samo bolje. Definitivno danas smo igrale dosta lošije. Ima dosta stvari koje treba da se poprave. Ali ja se nadam da samo može bolje protiv budućih protivnika, koji će iziskivati bolju igru sa naše strane."

U kojim to elementima igre Srbija može bolje posebno sutra (petak) protiv Rusije?

„Ja iskreno mislim da moramo u odbrani mnogo agresivnije da zaigramo. Baš zato što nismo bili tokom cele utakmice agresivni, da zbog toga su imali prilike da nam sviraju neke faulove koje nismo očekivali, jer nama sve kreće iz odbrane. Iz odbrane trčimom i onda postižemo mnogo lakših poena i onda bi i rezultat bio drugačiji. Tako da se nadam da sutra, s obzirom da nas očekuje mnogo bolja i dominantnija ekipa Rusije, da ćemo biti mnogo agresivniji u odbrani", zaključila je Sonja Petrović.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара