Solskjerov plan, kupuj domaće, pet Britanaca na listi!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjerov plan, kupuj domaće, pet Britanaca na listi!

Norvežaninov plan je da počisti svlačionicu, dve trećine igrača biće Britanci plus igrači ponikli u klubu.

Ole Gunar Solskjer neće odstupiti od plana, naime, nastaviće da dovodi britanske igrače u klub.

On je posle Mekgvajera, Velšanina Džejmsa i Van Bisake, spreman da potroši još novca na domaće fudbalere.

Prva meta je Džejdon Sančo iz Dortmunda, ovog leta "Milioneri" nisu želeli da prodaju engleskog reprezentativca. Osim njega, na listi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i Džejms Medison, kao varijanta u slučaju da ostane Pogba, on bi zauzeo mesto Matića, u suprotnom, odlaskom Francuz na meti je i Toni Kros.

Još tri domaća igrača su na listi, Šon Longstaf iz Njukasla nije novina, napadač Bornmauta Kalum Vilson pokazuje već par sezona da zaslužuje veći klub, a defanzivac Stouka Nejtan Kolins bi mogao da zauzme mesto Roha ili Fila Džonsa koji će biti prodati.

Klub se oslobodio Lukakua, očekuju da Sančez ostane u Italiji, prodaće verovatno Freda i pustiti Matića.

Kada se sve sabere, od stranaca će ostati jedino Španac De Hea, Portugalac Dalot, Marsijal, možda Pogba, Šveđanin Lindelef, kao i Baji iz Obale Slonovače, verovatno i Brazilac Pereira.

Ali najmanje dve trećine igrača biće Englezi, dodajte na to one koji su u klubu od omladinskih dana, Holanđane Fosu Mensaha i Čonga, pa je jasno kakav je Solskjerov plan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.