Solskjerov plan, kupuj domaće, pet Britanaca na listi!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 16.09.2019.
12:45
Izvor: Sportske.net

Norvežaninov plan je da počisti svlačionicu, dve trećine igrača biće Britanci plus igrači ponikli u klubu.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer neće odstupiti od plana, naime, nastaviće da dovodi britanske igrače u klub.

On je posle Mekgvajera, Velšanina Džejmsa i Van Bisake, spreman da potroši još novca na domaće fudbalere.

Prva meta je Džejdon Sančo iz Dortmunda, ovog leta "Milioneri" nisu želeli da prodaju engleskog reprezentativca. Osim njega, na listi je i Džejms Medison, kao varijanta u slučaju da ostane Pogba, on bi zauzeo mesto Matića, u suprotnom, odlaskom Francuz na meti je i Toni Kros.

Još tri domaća igrača su na listi, Šon Longstaf iz Njukasla nije novina, napadač Bornmauta Kalum Vilson pokazuje već par sezona da zaslužuje veći klub, a defanzivac Stouka Nejtan Kolins bi mogao da zauzme mesto Roha ili Fila Džonsa koji će biti prodati.

Klub se oslobodio Lukakua, očekuju da Sančez ostane u Italiji, prodaće verovatno Freda i pustiti Matića.

Kada se sve sabere, od stranaca će ostati jedino Španac De Hea, Portugalac Dalot, Marsijal, možda Pogba, Šveđanin Lindelef, kao i Baji iz Obale Slonovače, verovatno i Brazilac Pereira.

Ali najmanje dve trećine igrača biće Englezi, dodajte na to one koji su u klubu od omladinskih dana, Holanđane Fosu Mensaha i Čonga, pa je jasno kakav je Solskjerov plan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Wednesday, 18.09.2019
09:27

Ova imena mi ne lice a nekog ko ce donositi titule

avatar
Filip1878
Monday, 16.09.2019
21:53

Dobra lista. Dodao bih Deklana Rajsa. Dečko će biti strašan igrač. Čilvel je vrhunski bek i na njega treba obratiti pažnju. Dakle, Sančo, Čilvel, Rajs i Medison. To bi bila ekipa za sam vrh Evrope. Ali to su samo moje zamisli i fantazije.

avatar
jv
Monday, 16.09.2019
17:00

Voleo sam ga kao igrača, ali Solskjer nije dovoljno dobar za MU.

avatar
riquelme
Monday, 16.09.2019
14:20

DH- So (Civel), Megvajer, Kulibali, Bisaka (Dalot) - Kros, Medison, Eriksen- Sanco, Marsijal, Rasford.

Ovo je sa prodajom nekolicine i trejdovanjem pozera 250 miliona a lici na tim.

avatar
Donguzman
Monday, 16.09.2019
13:21

Sve je to odlicno samo sto u ovo vreme klub kao junajted ne moze da istrpi tu tranziciju od 3-4 godina da bi se napravila dobra ekipa. Kada je dosao ferguson mislim da prve 4 godine nisu osvojili nista alo to je bilo pre 35 godina.

avatar
sasha mufc
Monday, 16.09.2019
13:41

Fergi je prvih godina igrao sa britancima u timu e onda je doveo smajhela pa kantonu i imao srece sa generacijom 92 ali kasnije uspjeh se svodio na osvjezavanje ekipe strancima...a sa ovim sa kojima se povezuje klub moze da se bori za opstanak

avatar
riquelme
Monday, 16.09.2019
14:15

Ako mislis finansijski, mogu da istrpe i 13-14 godina ne 3-4. Ali osim Sanca i Medisona ( i on bi u onom starom MU bio u ritaciji, ali da ne budemo prestorgi) ostalo je sala komika... Covek mora da redi odbranu da bude EKSTRA klasa, fali mu levi bek neka bude i Civel ako hoce bas iz Britanije igraca, ali A.Sandro je prava prica, fali mu drugi top stoper i tu nema puno mudrovanja trenutno instant kvalitet donose samo par njih i to Varan, Kulibali, Umtiti i mozda Aldervil (na godinu,dve dok ne nadje bolje) kad mu je vec pobegao De Liht da resi problem na 10 godina. Treba mu igrac u vezi bez obzira na Pogbu i to 2, posto ovaj momak je vec trebalo da ga nema u MU posle svega i tu vec moze da se bira u zavisnosti od toga sta hoce ako i on i uprava uopste znaju sta hoce. Pored Medisona i igraca da poveze odbranu i drugi deo tima sto daj Boze da bude Kros ali moze i Neves da dodje u opticaj ako Kros odbije MU, treba pravi plej (zargonski receno 10-ka) pa ko god to bio... Eriksen, Isko, Iker Munain itd. Ma u prevodu to je sve moguce ako hoce da izuju 300 miliona ali stvarno a ne kao ovaj rok a na kraju ispade 300 ako prodamo Pogbu i Lukakua.

-Civel ili Sandro - 60 m.
-Kulibali ili Varan - 120 m. / prelazno resenje Aldervil za dZ!
-Medison - 60 m.
-Kros i Isko - Pogba
-Eriksen - za platu koju mu niko drugi nece dati ako uspeju da udju u LS
vrlo izvodljivo ako ga ne pokupi Juve, Barsa ili PSG.
- Sanco - 120 m.
- Injake Vilijams - 80 -100m.

Jednostavno je vrlo... Ako hoces brzo da se kidas za vrh posto vec 8 godina imas samo 3-4 Murinjova trofeja koga si oterao zbog Pogbe koji ce da ti zapali za sicu ako ne uradis ono sto je vec trebalo a kako vreme prolazi Perez ce samo da smanjuje na kraju daj Boze i samo Krosa da izvuku, ne gine ti ovih 350 miliona da uvalis pa biraj da l u tih 350 milki ulaze 2 krila ili jedno krilo i stoper mozda bolje ovo drugo.

Naravno neke pare bi dosle i od prodaje Roha, Dzonsa, Freda, Matica, Lindgarda, Mate... To ti vise nista ne treba ako dovedes znalce. A za njih 6 nakrpices bar 100 miliona tako da ti fakticki investicija iznosi 250, a momci koje pedaliras imaju poprilicno jake ugovore tako da i plate dobrim delom pokrivas. Kakav Longstaf, Kolins, Vilson sve je to super ali za liga kup i FA kup. Za Liverpul, Siti i LS ti trebaju majstori ove igre i vec dokazani znalci sa mogucnoscu da u 3-4 godne naprave ozbiljne rezultate ako ih imas na okupu.

avatar
Amalainter
Monday, 16.09.2019
12:58

Samo neka nastavi,borice se za ligu Evrope sa tim Britancima.. 😂😂