Izvor: RTS, 21.Nov.2021, 09:19

Solsker pred otkazom u Mančester junajtedu

Norveški trener Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer je pred otkazom posle loše serije od pet poraza, a na klupi će ga zameniti Zinedin Zidan ili Brendan Rodžers, izveštavaju tamošnji mediji.
Posle poraza od Votforda sa 4:1, petog u nizu, odbor zvaničnika na Old trafordu doneo je navodno odluku da raskine ugovor sa trenerom Ole Gunar Solskerom.

Vršilac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dužnosti bi do imenovanja novog trenera trebalo da bude Daren Flečer, a kada zvanično uruče otkaz, čelni ljudi kluba pokušaće da angažuju Zinedina Zidana ili Brendana Rodžersa, nekadašnjeg menadžera Liverpula.
Mančester junajted je u poslednjih sedam premijerligaških utakmica pretrpeo pet poraza i zaostaje 12 bodova za Čelsijem, a za to se najviše odgovornim smatra strateg tima.
Solskjer je preuzeo ekipu decembra 2018. godine nakon odlaska Žozea Murinja i potom ostvario seriju od 14 pobeda na 19 utakmica. Narednu sezonu Junajted je okončao kao trećeplasirani u Premijer ligu, a Solsker je potpisao novi trogodišnji ugovor.
A onda se situacija dramatično preokrenula i tim je zapao u veliku krizu uprkos jednoj od najvalitetnijih ekipa koju predvodi Kristijano Ronaldo i mnogi smatraju da je rešenje te krize zamena trenera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester junajted potvrdio odlazak Solskjera

Izvor: RTS, 21.Nov.2021

Mančester junajted je objavio da je raskinuo ugovor sa trenerom Ole Gunarom Solskjerom i da će tim u narednom periodu tim voditi Majkl Kerik dok klub ne imenuje novog trenera. . Posle serije od pet poraza u prvenstvu Mančester junajted se na sajtu i društvenim mrežama,...

Nastavak na RTS...

Ronaldo se meša u izbor: Španac menja Solskjera?

Izvor: B92, 21.Nov.2021

Kristijano Ronaldo, tek što je došlo do promene na klupi Mančester junajteda, istakao je pred upravu kandidata za novog menadžera...Portugalac bi voleo da Olea Gunara Solskjera nasledi španski stručnjak Luis Enrike, aktuelni selektor Španije...Enrike je jedan od kandidata iz senke za klupu "crvenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.