Solskjer pred otkazom

Izvor: B92, 20.Nov.2021, 21:26

Solskjer pred otkazom

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer mogao bi uskoro da dobije otkaz.

Mančester junajted je još jednom neprijatno iznenadio svoje navijače i porazom završio 12. kolo Premijer lige.

Ovoga puta je Votford sa više nego ubedljivih 4:1 porazio Mančester junajted i "Đavolima" je to peti poraz u nacionalnom šampionatu.

Kako kaže dobro obavešteni Fabricio Romano, Ole >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gunar Solskjer bi uskoro mogao da bude otpušten sa mesta trenera Mančester junajteda.

Uprava kluba trenutno veća da li Solskjer dobija otkaz ili ne, deo tima je uz njega dok je deo protiv i čeka se verovatno odluka Glejzera koja će biti konačna, prenosi Romano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Solsker pred otkazom u Mančester junajtedu

Izvor: RTS, 21.Nov.2021, 09:19

Norveški trener Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer je pred otkazom posle loše serije od pet poraza, a na klupi će ga zameniti Zinedin Zidan ili Brendan Rodžers, izveštavaju tamošnji mediji. . Posle poraza od Votforda sa 4:1, petog u nizu, odbor zvaničnika na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.