Solari sa Realom do 2021. godine

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solari sa Realom do 2021. godine

Santijago Solari, argentinski trener koji je vršio funkciju šefa stručnog štaba Real Madrida, postao je i zvanično glavni trener te ekipe.

Solari je došao na "kormilo" Madriđana posle otpuštanja Đulena Lopetegija, ali se očekivalo da se na istom ne zadrži drugo.

Solari je sa "kraljevskim" klubom potpisao ugovor do 2021. godine.

Argentinac je dobio poverenje od čelnika kluba pošto je u svom mandatu pobedio sva četiri okršaja koja je imao, redom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je pobeđivao Melilju, Viktoriju Plzenj, Valjadolid i Seltu iz Viga.

Real je bio primoran da odreaguje pošto, prema španskom zakonu, nije bilo dozvoljneno da vršioca dužnosti ostave bez ugovora na klupi duže od dve nedelje, pa su morali da se odluče ili za Solarija ili nekog drugog.

Santiago Solari, entrenador del primer equipo del @RealMadrid hasta el 30 de junio de 2021.#HalaMadrid pic.twitter.com/m0XyNE60Og— Real Madrid C.F.⚽ (@realmadrid) 13. новембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.