Promena, Real se dogovorio sa novim trenerom!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena, Real se dogovorio sa novim trenerom!

Sve bi uskoro trebalo da bude ozvaničeno.

Real je smenio Julena Lopetegija i doveo Santijaga Solarija na mesto trenera, nakon četiri utakmice i isto toliko trijumfa čini se da bi mogao da se zadrži nešto duže.

Juče je stigla ekskluzivna informacija da je Florentino Perez odlučio da sezonu završi sa njim, ali današnji navodi pokazuju da mu prvi čovek "Kraljevskog kluba" veruje više nego što su mnogi verovali.

Naime, klub je već poslao dopis savezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će Solari biti stalni trener do kraja sezone pošto to mora da učini po pravilima Primere, a nakon toga Solari bi trebalo da potpiše ugovor do leta 2020. godine.

Nema sumnje da Madriđani žele da naprave sličnu stvar kao sa Zinedinom Zidanom koji je za dve i po godine osvojio sve na planeti.

Može li Argentinac njegovim stopama?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real odbio Konteove zahteve, Solari na klupi do 2020.

Izvor: B92, 13.Nov.2018

Santjago Solari i definitivno ostaje trener Reala. Uprava kluba je rešila da ukaže puno poverenje Argentincu potpisavši sa njim ugovor na 18 meseci...To praktično znači da će Solari na klupi kraljevskog kluba ostati do 2020. godine...Po pravilu, imenovanje vršioca dužnosti trenera u Španiji...

Nastavak na B92...

Zvanično - Real se odlučio!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018

Kraljevski klub zvanično doneo vrlo bitnu odluku...Real je ovog leta imao brojne probleme. Klub su napustili Kristijano Ronaldo i Zinedin Zidan, a onda je na vrlo kontrovezan način na trenersku poziciju stigao Đulen Lopetegi...Svi su mislili da Florentino Perez i Lopetegi znaju tačno šta rade. Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.