Šokanta rasprodaja na Meaci, Konte prodaje pola tima!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 19:15

Šokanta rasprodaja na "Meaci", Konte prodaje pola tima!

Veliki broj igrača na transfer listi, brojni prvotimci...

Kako prenosi italijanska "Gazeta", čak 12 igrača bi moglo da napusti klub ovog leta.

Pisali smo o Kristijanu Eriksenu koji bi nakon samo šest meseci mogao da promeni sredinu, ali to nije sve.

Klub bi mogao da napusti i jedna od najvrednijih igrača, Milan Škrinijar, a na izlaznim vratima je i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Nije tajna da Dijego Godin nije zadovoljio i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najverovatnije promeniti sredinu ovog leta, klub bi mogao da napusti i Kvadvo Asamoa, kao i Andrea Ranokija i iskusni golman Tomazo Berni.

Dalje, Konte navodno ne računa ni na Roberta Galjardinija i Matijasa Vesina, ali i Danila D'Ambrozija, kao i talentovanog Sebastijana Espozita.

Iznenađenje je da bi klub mogao da napusti i Kristijano Biragi, on je doduše na pozajmici u klubu, ali se očekivalo da će "Neroazuri" otkupiti njegov ugovor od Fiorentine za 12 miliona evra.

Takođe je interesantno da Konte želi da zadrži iskusnog Borhu Valera.

Konte tako želi da napravi pravu revoluciju na "Meaci", ekipa nije uspela u njegovoj prvoj sezoni u klubu da napravi zapaženije rezultate, čini se i da su prelako dozvolili Juventusu da se odlepi i znajačno približi osvajanju nove titule.

Italijanski stručnjak želi da promeni DNK ekipe, pišu mediji sa Apenina i ovog leta će prodati bukvalno pola ekipe.

Dobiće nesumnjivo i veliki novac, pa će Inter imati ogroman budžet za pojačanja i sasvim je jasno da će ekipa izgledati potpuno drugačije naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.