Šok na Marakani, Partizan vodi! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok na Marakani, Partizan vodi! (video)

Početak meča obećava mnogo uzbuđenja.

Fudbaleri Partizana poveli su rezultatom 1:0 u finalu Kupa Srbije.

Nakon mirnog perioda meča usledio je prekid sa leve strane na polovini Crvene zvezde.

Loptu je iz slobodnog udarca u kazneni prostor poslao Danilo Pantić, a štoper Partizana Bojan Ostojić se najbolje snašao i glavom savladao Borjana koji je istrčao u prazno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Zvezda sada kreće u ozbiljniju ofanzivu, a nema sumnje da će pogodak defanzivca "Crno-belih" ubrzati ritam čitavog meča.


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borjan zaplivao, Partizan poveo (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2019

Taman što je zapretila mogućnost da se, kao i na prošlom derbiju, uspavamo zbog lošeg fudbala u prvih 45 minuta, pogodak koji će svakako promeniti tempo četvrtog ovosezonskog duela Crvene zvezde i Partizana, ovog puta u finalu Kupa. Slobodan udarac za goste sa desnog beka, dobro je loptu u srce...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan igra "kao mator", Zvezda nemoćna! (POLUVREME) (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019

"Crno-beli" bolji rival nakon prvih 45 minuta u finalu Kupa Srbije...Fudbaleri Partizana vode nakon prvih 45 minuta finala Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde rezultatom 1:0...Nakon dosta mirnog toka meča usledio je pravi šok za navijače Zvezde pošto je Partizan uspeo da povede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.