Partizan igra kao mator, Zvezda nemoćna! (POLUVREME) (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan igra "kao mator", Zvezda nemoćna! (POLUVREME) (video)

"Crno-beli" bolji rival nakon prvih 45 minuta u finalu Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana vode nakon prvih 45 minuta finala Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde rezultatom 1:0.

Nakon dosta mirnog toka meča usledio je pravi šok za navijače Zvezde pošto je Partizan uspeo da povede u 14. minutu.

Zavrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Danilo Pantić loptu sa leve strane iz slobodnog udarca ka kaznenom prostoru gde se najbolje snašao Bojan Ostojić koji je glavom savladao istrčalog Borjana za veliku radost svoje ekipe.

Zvezda je do tog zaigrala nešto ofanzivnije, ali je Partizan imao još jednu priliku preko Tošića koji je iskosa sa desne strane šutirao pravo u Borjana.



Zapretila je potom i ekipa Vladana Milojevića, ali se Pavkov našao u ofsajdu nakon dodavanja Marina. Solidan je pokušaj na drugoj strani imao Ivanović koji je pokušao da savlada Borjana "makazicama".



Partizan je svoju konkretniju igrum manifestovao i kroz odličnu priliku Pantića čiji je udarac u korner odbio golman "Crveno-belih".

Napokon su se trgli i šampioni Srbije, Pavkov je nakon centaršuta Stojkovića iz kaznenog prostora gađao pravo u Stojkovića.



Do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, pa Partizan zasluženo vodi nakon perioda meča u kojem je bio bolji rival.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Delije" prozvale Stojkovića da vrati pasoš, ubrzo je usledio i odgovor! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019

Nekadašnji član Crvene zvezde nije mogao da prećuti uvrede...Partizan nakon prvih 45 minuta vodi na stadionu "Rajko Mitić", u finalu Kupa Srbije trenutno je 1:0...Bili su bolji "Crno-beli" od Crvene zvezde koja tokom većeg dela meča nije ličila na tim koji je pružao ubedljive partije tokom čitave...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan osvojio Kup Srbije na Zvezdinom terenu!

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2019

Fudbaleri Partizana su osvojili trofej šampiona Kupa Srbije pobjedom nad Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 1:0.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.