Saletu na poklon, trofej Kupa ne menja vlasnika! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saletu na poklon, trofej Kupa ne menja vlasnika! (video)

Kapiten Partizana podigao svoj poslednji trofej u igračkoj karijeri.

Fudbaleri Partizana odbranili su trofej Kupa Srbije pošto su na stadionu "Rajko Mitić" savladali ekipu Crvene zvezde sa 1:0.

"Crno-beli" su poveli već u 14. minutu meča kada se Bojan Ostojić najbolje snašao u kaznenom prostoru rivala i na asistenciju Pantića savladao Borjana koji se bacio u prazno.

Pokušavala je Zvezda da pronađe svoj ritam, ali nije išlo, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan zapretio preko Tošića, Ivanovića i Pantića u nekoliko navrata.

Jedinu šansu vrednu pomena za "Crveno-bele" u prvom delu meča imao je Pavkov koji je glavom loptu poslao direktno u Stojkovića.

U drugom poluvremenu videli smo dosta mirniju igru obe ekipe, prštalo je od borbe između dva šesnaesterca, ali konkretnijih prilika nije bilo u velikoj meri.

Odmah na startu usledio je prekid meča zbog bakljade koja je izazvala dim, pa se na terenu nije moglo videti ništa.

U 61. minutu pokušao je Ivanović koji je očajno šutirao ka golu Borjana u trenutku kada je možda imao i bolja rešenja.



"Crno-beli" su sa lakoćom izdržali nalete Zvezde koja je imala jalovu terensku inicijativu bez konkretne prilike da se ugrozi Stojković.

Pokušavao je Milojević da izmenama razmrda svoje pulene, u igru su ušli Vukanović, Joveljić i Gobeljić, ali ni oni nisu uspeli da pomognu svojoj ekipi. Sa druge strane, Milošević je priliku pružio talentovanom Lazaru Pavloviću kojem je ovo seniorski debi u Večitim derbijima, kao i Šehoviću, da bi šlag na torti bio ulazak Saše Ilića u samom finišu meča.

Tako je Partizan osvojio četvrti Kup u nizu i to na oproštaju legende kluba Saše Ilića koji je na kraju i podigao trofej.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan bolji od Zvezde za novi trofej u Kupu

Izvor: Beta, 23.Maj.2019

Fudbaleri Partizana odbranili su večeras trofej Kupa Srbije, pošto su u finalu tog takmičenja u Beogradu pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0. Jedini gol na stadionu "Rajko Mitić" postigao je Bojan Ostojić u 14. minutu.To je 16. trofej Kupa za Partizan, četvrti uzastopni, dok crveno-beli, na drugoj strani,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.