Šok na Apeninima: Kasano potpisao za Veronu, pa saopštio da završava karijeru! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok na Apeninima: Kasano potpisao za Veronu, pa saopštio da završava karijeru! (FOTO, VIDEO)

Samo osam dana nakon što je potpisao za Veronu, nekadašnji italijanski reprezentativac Antonio Kasano iznenada je odlučio da završi karijeru.

Italijanski list "Gazeta delo Sport" prenosi da je Kasano iz porodičnih razloga odlučio da se oprosti od fudbala u 35. godini.

Kasano je čak odigrao dve prijateljske utakmice za Veronu u pripremnom periodu od dolaska iz Sampdorije, gde prošle sezone nije zabeležio nijedan zvaničan meč.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Tokom bogate karijere igrao je za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu, dok je za Azure dao deset golova na 39 utakmica.

Za Veronu je potpisao pre svega osam dana, ali eto nije stigao da odigra nijedan zvanični dan.

#Cassano è arrivato nel ritiro gialloblù di #Primiero2017 #DaiVerona #veronagialloblu pic.twitter.com/mrHJDkE2aa

Najdublji trag ostavio je u Romi od 2000. do 2006. godine, ali temperament i karakter mu nisu dozvolili da iskaže sav potencijal.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.