Kasano se ipak našalio, nastavlja karijeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano se ipak "našalio", nastavlja karijeru

Nekadašnji italijanski reprezentativac Antonio Kasano predomislio se posle samo nekoliko sati i odlučio da nastavi fudbalsku karijeru.

Kasano je priznao da je razmišljao da završi karijeru, što su preneli svi italijanski mediji, i to samo osam dana posle potpisa za Veronu, ali je u svom stilu, na vanrednoj konferenciji za medije, doneo odluku da nastavi sa fudbalom u 35. godini.

"To što sam jutros osetio je ludost, želim da igram za Veronu. Izvinjavam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ako sam nekoga uznemirio. Osetio sam nelagodnost, umor, ali pobediću na kraju. Klub me je uverio i pomogao mi u razmišljanju", rekao je Kasano na konferenciji za novinare.

Kasano je dodao da je motivisan da igra fudbal i da će navijači da zaborave na njegov najnoviji ispad u karijeri, koji su ga mnogo puta koštali.

Kontroverzni napadač razmišljao je da prestane sa fudbalom iz porodičnih razloga, preneli su ranije danas italijanski mediji.

On je pre Verone igrao za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu, dok je za "azure" upisao 10 golova na 39 utakmica.

Najdublji trag ostavio je u Romi od 2000. do 2006. godine, ali temperament i karakter mu nisu dozvolili da iskaže sav potencijal.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kasano se ipak "našalio", nastavlja karijeru

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jul.2017

VERONA - Nekadašnji italijanski reprezentativac Antonio Kasano predomislio se posle samo nekoliko sati i odlučio da nastavi fudbalsku karijeru. Kasano je priznao da je razmišljao da završi karijeru, što su preneli svi italijanski mediji, i to samo osam dana posle potpisa za Veronu, ali je u svom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.