Šok! Jedan od najboljih centara svih vremena u bolnici zbog korone!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 11:15

Šok! Jedan od najboljih centara svih vremena u bolnici zbog korone!

Član čuvenog drim tima iz 1992. godine pozitivan na koronavirus.

Kako je i sam potvrdio na drušvenim mrežama, Patrik Juing je pozitivan na koronavirus.

On se nalazi u izolaciji u jednoj lokalnoj bolnici, ističe da virus mora ozbiljno da se shvati, ali i da će pobediti.

"Želim da podelim sa vama da sam pozitivan na COVID 19. Ovaj virus je ozbiljan i ne sme se shvatiti neozbiljno. Želim da ohrabrim sve da ostanu bezbedni i vode računa o sebi i voljenima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sada više nego ikada. Želim da se zahvalim zdravstvenim radnicima i svima koji su na prvoj liniji fronta. Ja ću biti dobro i svi ćemo izaći iz ovoga", napisao je legendarni centar Njujork Niksa, koji je sada trener Džordžtauna.

Juing je od 1981. do 1985. godine i branio boje Džordžtauna, da bi ga Niksi potom odabrali na draftu kao prvog pika.

Branio je boje tima iz "Medison Skver Gardena" punih 15 godina, poslednje dve sezone u karijeri proveo je igrajući za Sijetl Supersonikse i Orlando Medžik.

Iza sebe ima 11 nastupa na Ol-star mečevima, biran je 1990. godine i u idealnu petorku lige, a 1986. godine dobio je i nagradu za rukija godine.

Sa reprezentacijom SAD osvojio je zlato na Olimpijskim igrama 1984. godine, a osam godina kasnije bio je i deo čuvenog "drim tima", koji je u Barseloni uzeo još jedno zlato na OI.

Njegov dres sa brojem 33 nalazi se na svodovima "Medison Skver Gardena", a od 2008. godine je i član Kuće slavnih.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Legendarni centar NBA zaražen koronavirusom

Izvor: OkRadio.rs, 23.Maj.2020

Patrik Juing, jedan od najboljih centara u istoriji NBA, objavio je da je testiran pozitivno na virus Covid-19. Pedesesedmogodišnji Juing putem zvaničnog saopštenja podelio je da je zaražen koronavirusom i prema pisanju ESPN nalazi se u bolnici.   "Želim da podelim s vama da sam pozitivan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.