Patrik Juing zaražen koronavirusom

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 08:12

Patrik Juing zaražen koronavirusom

Patrik Juing, jedan od najboljih centara u istoriji NBA, objavio je da je testiran pozitivno na virus Covid-19.

Pedesesedmogodišnji Juing putem zvaničnog saopštenja podelio je da je zaražen koronavirusom i prema pisanju ESPN nalazi se u bolnici.

"Želim da podelim s vama da sam pozitivan na koronavirus. Virus je ozbiljan i ne bi trebalo da ga shvatite olako. Ostanite kod kuće, čuvajte sebe i svoje voljene", rekao je trener Univerziteta Džordžtaun >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dodao:

"Zahvaljujem se medicinskim radnicima i svima kojima se nalaze u prvoj liniji fronta. Biću dobro i izaći ću kao pobednik".

Patrik Juing u karijeri je igrao 15 sezona za Njujork Nikse sa kojima je tokom 80-tih i 90-tih godina prošlog veka bio redovni učesnik plej-ofa.

Poslednje dve sezone odigrao je u Sijetlu i Orlandu. Ukupno je nastupao na 1183 meča i prosečno tokom karijere beležio je 21 poen, 9,8 skokova i 2,4 blokade.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LEGENDA NJUJORK NIKSA IMA KORONU! Jedan od najboljih centara u istoriji NBA pozitivan na testu!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2020

Patrik Juing jedan od najboljih centara u istoriji NBA i legenda Njujork Niksa objavio je da je  pozitivan na virus Covid-19.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.