Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 23:00

So na ranu Francuza: Bordo bolnim kadrovima sa Evra predstavio novog trenera (VIDEO)

Petković promovisan na nesvakidašnji način

Bordo je uoči nove sezone promovisao novog šefa stručnog štaba, a način na koji je francuski klub ozvaničio saradnju sa Vladimirom Petkovićem u najmanju ruku je nesvakidašnje.

Naime, Žirondinci su novog stratega, doskorašnjeg selektora Švajcarske, predstavili uz kadrove sa nedavnog susreta protiv Francuske koji je ujedno predstavljao kraj pita za Trikolore na kontinentalnoj smotri. Penal serija u osmini finala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još je sveža rana Trikolora i njihovih pristalica, ali su u marketingu Bordoa ne mareći za to odlučili da upravo momente sa junskog duela iskoriste za promociju novog stratega.

"Ovo je najava koja neće nužno obradovati navijače reprezentacije Francuske, ali barem će obradovati sve naše pristalice. -u utorak 27. jula ponosni smo da možemo da najavimo dolazak Vladimira Petkovića na mesto šefa stručnog štaba", navedeno je u objavi Bordoa.

Bivši vezista koji je izgradio respektabilnu trenersku karijeru u klubovima u Švajcarskoj, Samsunu i Laciju, ali i na mestu selektora, sa članom Lige 1 dogovorio je trogodišnju saradnju

"Ponosni smo što smo angažovali Petkovića. Ima savršen profil da bude dugoročno rešenje kluba. Lično sam mu zahvalan na odlučnosti i želji da nam se pridruži. Angažman takvog trenera, sa takvom biografijom, dokaz je naših visokih ambicija. Takođe, zahvalan sam Fudbalskom savezu Švajcarske što nam je omogućila da uspostavimo zdrav kontakt sa trenerom i tako lakše postignemo dogovor", rekao je Žerar Lopez, predsednik Bordoa.

Petković je na klupi nasledio francuskog stratega Žan Luisa Gaseta koji je tokom prethodne sezone vodio klub do skromnog 12. mesta u Ligi 1.

#BienvenueVladimir 🇨🇭 pic.twitter.com/BhzQWuVq5y

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

So na ranu Francuza: Bordo bolnim kadrovima sa Eura predstavio novog trenera (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021

Petković promovisan na nesvakidašnji način..Bordo je uoči nove sezone promovisao novog šefa stručnog štaba, a način na koji je francuski klub ozvaničio saradnju sa Vladimirom Petkovićem u najmanju ruku je nesvakidašnji...Naime, Žirondinci su novog stratega, doskorašnjeg selektora Švajcarske,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.