Snajder: Pare nisu problem!

Izvor: RTS, 16.Jan.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder: Pare nisu problem!

Vesli Snajder izjavio da namerava da ode iz Intera, ne iz finansijskih razloga, već zbog načina na koji se italijanski klub poneo prema njemu. "Mislim da nisam zaslužio sve ovo što se dešavalo poslednjih nekoliko meseci", izjavio Holanđanin.

Holandski fudbaler Vesli Snajder rekao je danas da odluku da napusti Inter nije doneo zbog finansijskih razloga, već zbog načina na koji se italijanski klub poneo prema njemu. Prema pisanju italijanskih medija, Snajder je nadomak prelaska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Galatasaraj sa kojim pregovara o uslovima i detaljima ugovora.

"Ovo nema veze sa novcem. Kao svaki igrač koji bi mogao da promeni sredinu u zimskom prelaznom roku, tako i ja moram da donesem odluku do 31. januara. Bio sam primoran da na brzinu reagujem i odlučim o budućnosti. Mislim da nisam zaslužio sve ovo što se dešavalo poslednjih nekoliko meseci", rekao je 28-godišnji fudbaler.

Snajder je u Inter došao u leto 2009. iz madridskog Reala, a zbog sukoba sa upravom kluba ove sezone je odigrao samo šest utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.