Snajder: Pare nisu problem!

Vesli Snajder izjavio da namerava da ode iz Intera, ne iz finansijskih razloga, već zbog načina na koji se italijanski klub poneo prema njemu. "Mislim da nisam zaslužio sve ovo što se dešavalo poslednjih nekoliko meseci", izjavio Holanđanin.

Holandski fudbaler Vesli Snajder rekao je danas da odluku da napusti Inter nije doneo zbog finansijskih razloga, već zbog načina na koji se italijanski klub poneo prema njemu. Prema pisanju italijanskih medija, Snajder je nadomak prelaska u Galatasaraj sa kojim pregovara o uslovima i detaljima ugovora.

"Ovo nema veze sa novcem. Kao svaki igrač koji bi mogao da promeni sredinu u zimskom prelaznom roku, tako i ja moram da donesem odluku do 31. januara. Bio sam primoran da na brzinu reagujem i odlučim o budućnosti. Mislim da nisam zaslužio sve ovo što se dešavalo poslednjih nekoliko meseci", rekao je 28-godišnji fudbaler.

Snajder je u Inter došao u leto 2009. iz madridskog Reala, a zbog sukoba sa upravom kluba ove sezone je odigrao samo šest utakmica i postigao dva gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије