Smeši se titula, Nole u polufinalu Istborna!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Smeši'' se titula, Nole u polufinalu Istborna!

Nova pobeda najboljeg srpskog tenisera pred Vimbldon, ima razloga za optimizam.

Novak Đoković je danas izborio plasman u polufinale turnira u Istbornu.

Posle jučerašnjeg trijumfa nad Kanađaninom Vasekom Pospišilom, Novak je danas u četvrtfinalu savladao i Amerikanca Donalda Janga, 47. na ATP listi.

Ameriški teniser je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugom setu pružio jak otpor, ali više od časnog poraza nije mogao. Na kraju - 2:0, po setovma 6:2 i 7:6 (11:9) za Novaka Đokovića.

U prvom setu neizvesnost je trajala u prvih pet gemoa, a onda je Novak napravio prvi brejk, ''dodao gas'' i od 3:2 stigao do 6:2, za vođstvo u setovima.

U drugom je već bilo problema, Jang je poveo sa 5:4 i servirao za izjednačenje, ali Novak dobija naredni gem, posle čega je odluka pala u prilično neizvesnom taj-brejku - 11:9.

Đoković sada čeka ime rivala u polufinalu, a to će bitti bolji iz američko-ruskog duela, Stiv Džonson ili Danil Medvedev.

Podsetimo, ranije danas Dušan Lajović je u tri seta poražen od Džona Iznera.

--

#Djokovic - Young  62 76 pic.twitter.com/f7QeCxs8IX

— C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) June 29, 2017
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković preko Janga do polufinala Istborna

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2017

Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je u četvrtfinalu turnira u Istbornu Amerikanca Donalda Janga sa 2:0...Srpski igrač je do pobede protiv Janga stigao po setovima 6:2, 7:6 (11-9), pa će u polufinalu Istborna igrati protiv boljeg iz duela Stiv Džonson - Danil Medvedev...Đoković je...

Nastavak na N1 televizija...

Đoković u polufinalu Istborna

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2017

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Istbornu pobedom nad Donaldom Jangom u dva seta - 6:2, 7:6 Srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u polufinale turnira u engleskom Istbornu, pošto je danas savladao Amerikanca Donalda Janga 6:2,...

Nastavak na Večernje novosti...

Novak u polufinalu Istborna

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Jun.2017

Novak Đoković je danas izborio plasman u polufinale turnira u Istbornu.Poslije jučerašnjeg trijumfa nad Kanađaninom Vasekom Pospišilom, Novak je danas u četvrtfinalu savladao i Amerikanca Donalda Janga, 47. na ATP listi.Ameriški teniser je u drugom setu pružio jak otpor, ali više od časnog...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.