Smeh do suza: Kad ceo tim Reala krene da ispušta Ronaldov krik

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smeh do suza: Kad ceo tim Reala krene da ispušta Ronaldov krik

Kristijano Ronaldo se sa Zlatnom loptom vratio u Real Madrid, tim povodom upriličeno je fotografisanje sa saigračima, koji nisu propustili priliku da se dobro našale sa njim zbog neartikulisanog krika koji je ispustio tokom dodele nagrade.

Sa vrednim priznanjima su se vratili iz Ciriha Serhio Ramos, Toni Kros (idealna postava), Hames Rodrigez (najlepši gol), ali je u centru pažnje bio Kristijano Ronaldo, i to ne samo zbog treće Zlatne lopte.

Njegov krik na ceremoniji postao je hit na društvenim mrežama, ali i u Realu, pa je i Kristijanu Ronaldu preostalo samo da prihvati šalu na svoj račun. Evo i kako je to izgledalo:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Zov prirode" " celog tima Reala

Izvor: B92, 14.Jan.2015

Kristijano Ronaldo prestravio je sve gledaoce ceremonije dodele Zlatne lopte urlikom na kraju pobedničkog govora...Portugalac je kasnije objasnio da njegovi saigrači znaju šta urlik predstavlja, jer je to svojevrsni 'pobednički poklič', kako je rekao...Kao i svake godine, posle dodele priznanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.