Slavnić: Impresioniran sam htenjem

Izvor: B92, 22.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavnić: Impresioniran sam htenjem



Košarkaški reprezentativci koji će predstavljati našu zemlju na Evropskom šampionatu u Španiji prvi put su izašli pred medije od početka priprema. Posle tri dana treniranja u sportskom kompleksu Kovilovo selektor Zoran Slavnić predstavio je svih 10 kandidata za dres Srbije. "Tri dana smo trenirali ovde, imali smo šest treninga. Jedino što mogu da kažem je da sam impresioniran voljom, htenjem i entuzijazmom svih igrača koji su ovde". Selektor Slavnić iz dana u dan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima sve veći broj igrača na raspolaganju.

Timu se priključio i novi centar Memfis Grizlisa Darko Miličić, koji gaji izuzetno velike ambicije pred prvenstvo u Španiji.

"Moja očekivanja su velika, možda čak i prevelika, ali ja ću dati sve od sebe da ih ostvarim. Nadam se da će svi igrači to uraditi. Sada sam 150 posto posvećen reprezentaciji i ne zanima me ništa drugo".

Jedan od najstarijih i najiskusnijih igrača Marko Jarić posle dvogodišnje pauze ponovo će brinuti o organizaciji igre našeg nacionalnog tima. Prema njegovim rečima atmosfera u ekipi je odlična, što je veliki preduslov za vrhunske rezultate.

"Ja bih vas lagao kad bih rekao da ne idemo tamo da osvojimo zlato. Gde god da idemo, to je naš cilj. Da li ćemo se zaustaviti na dvanaestom, petom ili prvom mestu ne znam. Jako mi je važno da damo sve od sebe i poginemo tamo".

U toku nedelje ekipi će se priključiti kapiten Milan Gurović, kao i zlatni mladi košarkaši Milenko Tepić, Dragan Labović, Miloš Teodosić i Stefan Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.