Slavili samo domaćini: Poraz Muslina na debiju u Belgiji, izgubio i Janković

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavili samo domaćini: Poraz Muslina na debiju u Belgiji, izgubio i Janković

Naših fudbalera i trenera sve je više u belgijskom fudbalu, ali početak nove sezone neće po dobrom pamtiti Slavoljub Muslin i Aleksandar Janković.

Muslin je kao trener Standarda debitovao u Belgiji, ali se u Lijež vratio poražen od Kortrijka sa 2:1.

Ni drugi trener, takođe bivši kormilar Crvene zvezde, Aleksandar Janković nije se radovao, pošto je njegov Mehelen izgubio na gostovanju od Ostendea sa 3:1.

Od naših fudbalera u poraženom timu, štoper >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Miloš Kosanović i napadač Lazar Veselinović odigrali su ceo meč, dok je doskorašnji levi bek Partizana Vladimir Volkov bio na terenu do 65. minuta.

Genk je bez pomoći odlazećeg Sergeja Milinković-Savića savladao Leuven (Slobodan Urošević na klupi) sa 3:1, a istim rezultatom je Varegem pobedio Lokeren, pa su tako sve četiri domaće ekipe u subotu došle do trijumfa na startu belgijske Žuliper lige.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.