Skrasio se i Staridž!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrasio se i Staridž!

Englez pronašao novi angažman.

Nekadašnji engleski reprezentativac je početkom jula napustio Liverpul, napadač je bio igrač "redsa" još od početka 2013. godine kada napušta redove Čelsija.

Ipak zadnjih sezona je pao u zaborav, jednostavno na "Enfildu" je došlo vreme za novi trio u vidu Manea, Salaha i Firmina tako da je Staridž pao i pomalo u zaborav.

Sada je vreme za novo poglavlje u karijeri, dvadesetdevetogodišnji Englez je izvesno novi igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << turskog Trabzona.

Navodno će potpisati dvogodišnji ugovor po kojem će zarađivati četrdeset hiljada funti nedeljno plus bonus od 1.5 miliona funti po potpisu istog.

Trabzon pored svog nacionalnog prvenstva se nada i kvalifikovanju u LE, zadnja prepreka je grčki AEK.

Daniel Sturridge istanbulda 👍#Trabzonspor pic.twitter.com/WaBqMLWgLj

— 𝑻𝑹𝑨𝑩𝒁𝑶𝑵𝑺𝑷𝑶𝑹 𝑽𝒊𝑫𝑬𝑶 (@TSporVideo) August 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Staridž pronašao novi klub! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Danijel Staridž ima novi klub. Nekadašnji engleski reprezentativac je početkom jula napustio Liverpul i od tada čeka novi angažman. Dočekao ga je u utorak. Novi klub bivšeg engleskog reprezentativca je Trabzonspor!. Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,15 na pobedu Kluža protiv Slavije iz Praga u...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.