Staridž pronašao novi klub! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž pronašao novi klub! – MaxBet Sport

Danijel Staridž ima novi klub. Nekadašnji engleski reprezentativac je početkom jula napustio Liverpul i od tada čeka novi angažman. Dočekao ga je u utorak. Novi klub bivšeg engleskog reprezentativca je Trabzonspor!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,15 na pobedu Kluža protiv Slavije iz Praga u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Staridž je u poslednje vreme bio u drugom planu na “Enfildu”. Neki novi fudbaleri zauzeli su njegovo mesto, pa je bilo vreme za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odlazak iz kluba u koji je stigao 2013. godine. Danijel je već stigao u Tursku, gde su ga na aerodromu dočekali brojni predstavnici medija.
Po informacijama koje stižu iz Turske, Staridž će sa Trabzonsporom da potpiše dvogodipnji ugovor. Po njemu, trebalo bi da zarađuje četrdeset hiljada funti nedeljno plus bonus od 1.5 miliona funti po potpisu istog.
Trabzonspor se nada da će da preskoči AEK, sa kojim igra u plej-ofu za Ligu Evrope i da će da izbori grupnu fazu.
Daniel Sturridge istanbulda 👍#Trabzonspor pic.twitter.com/WaBqMLWgLj
— 𝑻𝑹𝑨𝑩𝒁𝑶𝑵𝑺𝑷𝑶𝑹 𝑽𝒊𝑫𝑬𝑶 (@TSporVideo) August 19, 2019


The post Staridž pronašao novi klub! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.