Skot: Lejkersi bi dobili Voriorse, ko bi branio Džabara?

Izvor: N1 televizija, 08.Jun.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skot: Lejkersi bi dobili Voriorse, ko bi branio Džabara?

Bivši igrač i trener Los Anđeles Lejkersa Bajron Skot podržao je stav Medžika Džonsona da bi njihov tim iz 80-tih godina protšlog veka savladao aktuelnog prvaka NBA lige Golden Stejt Voriorse.

Medžikova analiza izazvala je mnogo polemika, a Skot je naveo nekoliko razloga u korist Lejkersa.

"Nema sumnje da bismo pobedili. Medžik je u pravi i njegovo mišljenje je potkrepljeno da nekoliko argumenata. Naravno, ne želim da umanjim dostignuća Golden Stejta. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ja volim njihovu košarku. Imaju savršenu košarkašku interakciju i i u timu dvojicu najboljih šutera u NBA istoriji. Ali kako bi se branili protiv Karima Abdula-Džabara? Kako bi igrali odbranu protiv Medžika? Ko bi branio Džejmsa Vortija?" istakao je Skot.

Treći meč finalne serije NBA lige na programu je noćas u 03:00 na SK1, a Golden Stejt vodi sa 2:0.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.