Skandal u Hrvatskoj, priveden bivši reprezentativac, sada selektor mlade reprezentacije!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 14:17

Skandal u Hrvatskoj, priveden bivši reprezentativac, sada selektor mlade reprezentacije!

Njegovo ime je, neslavno, obeležilo ovaj vikend u Hrvatskoj.

Vodeći hrvatski mediji prenose danas da je dugogodišnji reprezentativac njihove zemlje Ognjen Vukojević bio priveden u policijsku stanicu u Zagrebu zbog  teških pretnji koje je uputio supruzi

''Jutarnji list'' navodi da je Vukojević priveden u subotu nešto posle ponoći, pošto ga je prijavila 38-godišnja supruga za pretnje smrću.

Ipak, nakon što je dao iskaz u tužilaštvu pušten >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je na slobodu, ali uz mere opreza, supruzi neće moći da se približi manje od 200 metara.





''Do kad će te mere potrajati zavisi isključivo od obe strane kada i ako pronađu zajednički jezik, a krajnju reč daće sud nakon što advokati stave predlog za obustavom mera'', navodi ''Jutarnji''.

Vukojević je tokom karijere najveći trag ostavio u zagrebačkom i kijevskom Dinamu, a reprezentativnu karijeru je završio 2014. godine. On je sada selektor U20 rprezentacije Hrvatske.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PIJAN PRETIO ŽENI DA ĆE DA JE UBIJE, PA SE POKAJAO! Oglasio se bivši hrvatski reprezentativac nakon žestokih optužbi!

Izvor: Kurir, 09.Maj.2020

U Hrvatskoj danas je kao bomba odjeknula vest kako je bivši reprezentativac te zemlje, Ognjen Vukojević, prijavljen od strane svoje supruge za nasilje u porodici. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.