Skandal u Francuskoj: Bivšeg štopera Marselja pokrali – on krenuo u obračun sa četiri gorile i završio u zatvoru!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Francuskoj: Bivšeg štopera Marselja pokrali – on krenuo u obračun sa četiri gorile i završio u zatvoru!

Sulejman Dijavara koji sada igra za Nicu poveo je „družinu“ u Forkalkije, gradić nadomak Nice, gde ga je policija uhapsila zbog nasilnog ponašanja

Šou na Azurnoj obali, fudbaler završio u zatvoru! Nekadašnja zvezda Bordoa i Marselja, a sada stub odbrane Nice, Sulejman Dijavara, prespavao je iza rešetaka pošto je sa četvoricom gorila otišao u obližnji Forkalkije kako bi „isterivao pravdu zbog navodne prevare“. Međutim, pre nego što je došlo do obračuna Senegalca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i njegove pratnje sa dužnikom, policija ih je privela zbog naslilničkog ponašanja.

Kako su preneli francuski mediji, Dijavara je izvesnom prodavcu luksuznih automobila platio 50.000 evra za vozilo, iako ga nikada nije upoznao lično. Na nesreću, kasnije se ispostavilo kako je ono ukradeno i nekadašnji igrač Bordoa i Marselja se nije mirio sa činjenicom da je nasamaren. Naprotiv, 36 – godišnji Senagalac nije želeo da čeka policijsku istragu, već je sa bratom Adamom i trojicom gorila krenuo u mali grad Forkalkije nadomak Nice kako bi se fizički obračunao sa prevarantom i povratio ukradeni novac.

U tome ga je osujetila tamošnja policija koja ga je privela i zadržala u pritvoru čitavu noć, da bi u četvrtak ipak bio pušten na slobodu. Mediji u Francuskoj preneli su da su zvaničnici hapšenje Dijavare obrazložili njegovim „isterivanjem pravde na svoju ruku i nasilničkim ponašanjem“.

Nije prvi put da vidimo fudbalere iza rešetaka, ali unajmljivanje batinaša i organizovane tuče do sada nije bio njihov stil...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.