Skandal u Albaniji: Prekinut meč jer je fudbaler Legije pogođen kamenom u glavu!

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Albaniji: Prekinut meč jer je fudbaler Legije pogođen kamenom u glavu!

Veliki skandal obeležio je početak 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, jer su u Kukešiju, gradu na severu Albanije, navijači istoimenog kluba kamenom pogodili u glavu fudbalera Legije, usled čega je ta utakmica odmah prekinuta.

Igrao se 51. minut kada je, neposredno nakon što je poljski klub po drugi put poveo (1:2) kamenica doletela sa tribina i pogodila Ondreja Dudu u glavu.

Arbitar ovog meča, Stefan Klosner iz Švajcarske, odmah je označio kraj utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa nema sumnje da će Kukeši biti žestoko kažnjen od strane UEFA.

Legija je povela u 29. minutu golom "našeg Mađara", Nemanje Nikolića koji je uzeo mađarsko državljanstvo, a domaćin je izjednačio pogotkom Felipea Moreire u 49, dva minuta pre nego što je Legija dala novi gol i izazvala bes na tribinama koji je i doveo do incidenta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) SKANDAL U TIRANI: Albanci kamenovali fudbalere Legije, meč prekinut, jedan igrač teže

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015

Žestok incident se dogodio na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope u Tirani..TIRANA - Utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope između albanske ekipe Kukeši i Legije iz Varšave prekinuta je u 61. minutu, pošto je fudbaler gostiju Duda pogođen kamenom u glavu od strane albanskih navijača...Pri rezultatu...

Nastavak na Kurir...

DIVLJAŠTVO: Prekinut meč u Albaniji, igrač Legije kamenovan (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2015

Veliki skandal i divljaštvo dogodilo se u Tirani gde je Kukeši dočekao Legiju u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Naime, pri rezultatu 2:1 za Poljake navijači domaće ekipe su kamenom u glavu pogodili Ondreja Dudu. Sudija Štefan Klosner iz Švajcarske nije mnogo razmišljao i odmah je prekinuo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.