Prekid u Tirani, navijači povredili igrača Legije

Izvor: B92, 30.Jul.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid u Tirani, navijači povredili igrača Legije

Duel albanskog Kukešija i poljske Legije u Tirani prekinut je početkom drugog poluvremena zbog divljanja domaćih navijača.

Neposredno nakon što je Džejms Rženičak pogodio za vođstvo Poljaka od 2:1, domaći navijači su prilikom slavlja gostiju pogodili igrača Legije Andreja Dudu, verovatno kamenom, u glavu.

Slovački fudbaler je iznet s terena na nosilima, a potom mu je glava zamotana zavojem. Sudija Stefan Klosner iz Švajcarske je odmah prekinuo utakmicu i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslao igrače oba tima u svlačionice.

Zvaničnici UEFA su potom saopštili da utakmica neće biti nastavljena. To znači da će Kukeši verovatno biti kažnjen, službenim porazom 3:0.

Tek nakon više od pola sata čekanja, albanski navijači su napustiti tribine stadiona u Tirani.

Navijači Kukešija su još pre početka meča najavili probleme, jer su na tribinama razvili transparent: "Kraj utakmice biće kraj tvog života. Nisam Sloven, ja sam Albanac".

Kukeši je u prethodnoj rundi eliminisao podgoričku Mladost.

Albanija će u oktobru dočekati Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Meč će se igrati u Elbasanu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekid u Albaniji - Igrač Legije pogođen kamenom u glavu! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015

Neverovatno šta se dešavalo danas u Albaniji, ali je još neverovatnije ono što se desilo na samom meču!..Igraju se utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a jednu od njih igraju albanski Kukeši i poljska Legija...Bilo je i dosta incindenata koji su prethodili meču, navijači su se...

Nastavak na Sportske.net...

Prekid u Tirani, navijači povredili igrača Legije

Izvor: OkRadio.rs, 31.Jul.2015, 10:09

Duel albanskog Kukešija i poljske Legije u Tirani prekinut je početkom drugog poluvremena zbog divljanja domaćih navijača. Neposredno nakon što je Džejms Rženičak pogodio za vođstvo Poljaka od 2:1, domaći navijači su prilikom slavlja gostiju pogodili igrača Legije Andreja Dudu, verovatno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.