Skandal se nastavlja: Policija našla doping sredstva u hotelu gde je bio Pauel

Izvor: Blic, 15.Jul.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal se nastavlja: Policija našla doping sredstva u hotelu gde je bio Pauel

Italijanska policija pretresla je hotelske sobe u kojima su odseli sprinteri Asafa Pauel i Šeron Simpson koji su bili pozitivni na zabranjene supstance.

Šef policije u Udinama Antonio Pisapija rekao je da su sobe u kojima su atletičari i kondicioni trener Kristofer Ksuereb odseli pretresane i da su doping sredstva zaplenjena.

Pisapija je precizirao da za sada nije jasno da li su doping sredstva bila ilegalna.

Pauel i Simpson su bili pozitivni na šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jamajke prošlog meseca na stimulans oksilofrin.

Pisapija je naglasio da nije bilo hapšenja tokom racije i da za sada niko nije pod istragom. Jamajčanski atletičari treniraju u Linjanu već godinama.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal se nastavlja: Policija našla doping sredstva u hotelu gde je bio Pauel

Izvor: Dzungla.org, 15.Jul.2013

Italijanska policija pretresla je hotelske sobe u kojima su odseli sprinteri Asafa Pauel i Šeron Simpson koji su bili pozitivni na zabranjene supstance.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Racija u hotelu gde su odseli Pauel i Simpson

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jul.2013

Italijanska policija pretresla je hotelske sobe u kojima su odseli jamajčanski sprinteri Asafa Pauel i Šeron Simpson koji su bili pozitivni na zabranjene supstance.. (FOTO: AP). Šef policije u Udinama Antonio Pisapija rekao je za Asošiejted pres da su sobe u kojima su atletičari i kondicioni trener...

Nastavak na Sportski Žurnal...

DOKAZI: Policija pronašla doping u Pauelovoj sobi

Izvor: Kurir, 15.Jul.2013

Pauel i Simpson su bili pozitivni na šampionatu Jamajke prošlog meseca na stimulans oksilofrin...Italijanska policija pretresla je hotelske sobe u kojima su odseli sprinteri Asafa Pauel i Šeron Simpson koji su bili pozitivni na zabranjene supstance...Šef policije u Udinama Antonio Pisapija rekao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.