Izvor: RTS, 19.Avg.2021, 11:37

Skaj Sports: Levandovski želi da napusti Bajern

Kako prenosi Skaj Sports, pozivajući se na neimenovane izvore bliske Bajernu iz Minhena, Robert Levandovski planira da napustio klub, željan novog izazova.
Njegova cena sada je oko 100 miliona evra, ali Poljak ne planira da sada napusti klub. Namera mu je da u novom klubu zaigra pre nego što napuni 35 godina (sada ima 33), ali pitanje transfera želi da reši u nekom razumnom roku.

Levandovskom nije ponuđen novi ugovor u Bajernu, ali klub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne želi da ga proda u ovom trenutku. Kako prenosi Skaj Sports, Levandovski nije posebno zadovoljan zbog toga, ali ne planira da uradi ništa što bi poremetilo njegove dobre odnose sa klubom.
Jedan od najboljih napadača sveta (svakako i jedan od najboljih fudbalera planete, što je i verifikovano u nagradi koju je osvojio nedavno) postigao je 56 golova za klub i selekciju prošle sezone.
On je već postigao tri gola u uvodne dve Bajernove utakmice ove sezone, uključujući i jedan u Superkupu Nemačke protiv Borusije Dortmund.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.