Levandovski želi da napusti Bajern?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2021, 11:23

Levandovski želi da napusti Bajern?

Zvanično najbolji fudbaler sveta Robert Levandovski zatražio je od Uprave Bajerna "zeleno svetlo" da uskoro napusti klub, preneo je Skaj sport.

Kako se navodi, poljski golgeter, koji ima 33 godine, želi novi izazov i najkasnije za dve godine pređe u neki drugi veliki evropski klub.

Levandovski je u Bajernu od 2014. godine, osvojio je ukupno 18 trofeja i postigao 297 golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skaj Sports: Levandovski želi da napusti Bajern

Izvor: RTS, 19.Avg.2021

Kako prenosi Skaj Sports, pozivajući se na neimenovane izvore bliske Bajernu iz Minhena, Robert Levandovski planira da napustio klub, željan novog izazova. . Njegova cena sada je oko 100 miliona evra, ali Poljak ne planira da sada napusti klub. Namera mu je da u novom klubu...

Nastavak na RTS...

Novi fudbalski potres, Levandovski hoće da ide iz Bajerna

Izvor: OkRadio.rs, 19.Avg.2021

Fudbal se drastično promenio ovog leta, a od sledećeg bi mogao da dobije nove obrise, jer Robert Levandovski želi da napusti Bajern. Poljski napadač želi novi izazov u smiraj karijere, iako je zadovoljan i srećan u Minhenu, ali… Levandovski ima ugovor sa Bajernom do leta 2023. i „pravila“...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.