Sjajan start Bojane Jovanovski protiv Hantuhove u polupraznom Čairu

Izvor: Blic, 09.Feb.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan start Bojane Jovanovski protiv Hantuhove u polupraznom Čairu

Teniska reprezentacija Srbije počinje takmičenje u prvom kolu FED kupa protiv Slovačke u niškom Čairu, a prvi meč odigraće Bojana Jovanovski i Danijela Hantuhova.

Publika se nije pojaviala u velikom broju, ali prisutni od samog početka daju dobru podršku Bojani, koja je odlično servirala i asom završila prvi gem za vođstvo.

Posle duela Jovanovski - Hantuhova, očekuje se susret Vesne Dolonc i Dominike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Cibulkove.

Nedeljni program otvoriće Jovanovski i Cibulkova, nastaviće ga Dolonc i Hantuhova, da bi se dan zatvorio okršajem u dublu Dolonc - Krunić protiv Cepelove i Ribarikove.

Povezane vesti: Vraneš: Računamo na pomoć "vatrenih" Nišlija protiv nezgodnih Slovakinja Jovanovski: Nadam se da ću biti jača od povrede, idemo uz publiku do prvog boda Jovanovski i Hantuhova otvaraju duel u Nišu, potom igraju Dolonc i Cibulkova Ivanović: Razočarana sam i tužna što ne igram u Nišu Karte za Fed kup na benzinskim stanicama NIS-a

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluprazan Čair, Hantuhova zaustavila nalet Bojane Jovanovski

Izvor: Blic, 09.Feb.2013

Teniska reprezentacija Srbije počinje takmičenje u prvom kolu FED kupa protiv Slovačke u niškom Čairu, a prvi meč igraju Bojana Jovanovski i Danijela Hantuhova. ..Publika se nije pojaviala u velikom broju, ali prisutni su od samog početka davali dobru podršku Bojani, koja je odlično servirala...

Nastavak na Blic...

Nespremna Bojana lak posao za Hantuhovu

Izvor: Press, 09.Feb.2013

Već posle prvog meča ovog duela obistinile su se prognoze da će reprezentacija Srbije bez Ane Ivanović i Jelene Janković teško. moći da se suprotstavi mnogo iskusnijim i kvalitetnijim Slovakinjama. Posle Bojaninog poraza naše teniserke šansu da se plasiraju u četvrtfinale svele na minimum,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.