Sjajan debi Rišarlisona, Evertonu bod sa igračem manje! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan debi Rišarlisona, Evertonu bod sa igračem manje! (video)

Večerašnji program u Premijer ligi završen je zanimljivom utakmicom u Vulverhemptonu.

Posle četiri popodnevne, večeras je odigrana još jedna utakmica prvog kola Premijer lige.

Povratnik u elitu, ekipa Vulverhemptona dočekala je na svom terenu Everton, a njihov duel je završen bez pobednika, rezultatom 2:2.

Gosti su poveli već u 17. minutu, a strelac je bio Brazilac Rišarlison koji je ovog leta došao u Everton iz Votforda. On se najbolje snašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u gužvi pred golom Vulvsa posle centaršuta sa leve strane i snažnim udarcem sa nekih šest metara savladao je Rui Patrisija - 0:1.

Problemi za Everton počinju od 40. minuta kada je Fil Džagelka isključen, a samo četiri minuta kasnije domaći dolaze do izjednačenja prelepim pogotkom Nevesa iz slobodnog udarca - 1:1.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a iako brojčano oslabljeni, gosti ponovo uspevaju da povedu. I ponovo je strelac bio Rišarlison koji je dodatno ulepšao zvanični debi u dresu Evertona. Ovoga puta je ušao u kazneni prostor sa leve strane i desnom nogom sa desetak metara poslao loptu u suprotni ugao - 1:2.

A da Vulvsi izbegnu poraz na povratku u Premijer ligu potrudio se Himenez, koji je odlično reagovao na centaršut Nevesa sa leve strane i udarcem glavom postavio konačnih 2:2.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne bi bilo fer da je drugačije - Vukovi preživeli ujede Ričarlisona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2018

Spektakl na povratku Vulverhemptona u Premijer ligu. Gosti su na premijeri dva puta vodili sjajnim golovima lukavog Ričarlisona, imali i igrača manje celo drugo poluvreme i na kraju odoleli pred čoporom gladnih Vukova - 2:2 (1:1). Fil Džagelka je udahnuo život povratniku u elitu, i to nesmotrenim...

Nastavak na MozzartSport.com...

SL - Napredak u 94. do boda protiv Proletera!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018

Kruševljani u poslednjim trenucima izbegli poraz od novajlije u ligi...Fudbaleri Proletera i Napretka odigrali su večeras nerešeno 1:1, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije...Nemanja Čović je golom u u 27. minutu doneo prednost Proleteru, koju je domaća ekipa čuvala sve do 94. minuta kada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.