SUPERLIGA SRBIJE: Kapiten doneo TRI boda u SAMOJ završnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: Kapiten doneo TRI boda u SAMOJ završnici

Odigrana premijerna utakmica 4. kola nacionalnog šampionata.

Fudbaleri Radničkog i Voždovca odigrali su prvu utakmicu 4. kola Superlige Srbije, a slavio je domaćin. Jedini gol za Nišlije dao je kapiten Riota Noma u samoj završnici meča na "Čairu", u 89. minutu. Odličan centaršut Lazara Ranđelovića iskoristio je Japanac, za nove bodove. Radnički sada ima devet bodova, dok je Voždovac ostao na tri.

Za Radnički je debitovao i iskusni Nikola Drinčić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

SUPERLIGA SRBIJE, 4. kolo: 

Petak:

Radnički - Voždovac 1:0

(Noma 89.)

Subota: 

Proletar (NS) - Napredak 19.00

OFK Bačka - Čukarički 20.00

Dinamo Vranje - Mladost Lučani 20.00

Mačva - Vojvodina 20.00

Rad - Radnik 20.00

Nedelja: 

Zemun - Partizan 17.00

Crvena zvezda - Spartak ŽK 19.00

TABELA: Crvena zvezda 9, Radnički 9, Čukarički 7, Radnik Surdulica 6, Proleter 6, Mladost 5, Bačka 4, Napredak 4, Partizan 4, Spartak 3, Rad 3, Voždovac 3, Mačva 3, Vojvodina 2, Zemun 2, Dinamo Vranje 0.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL - Nomina presuda, kec u Nišu!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018

Kapiten niškog Radničkog Rijota Noma doneo je "Meraklijama" treću pobedu od početka sezone...Četvrto kolo Super lige Srbije otvoreno je duelom na niškom "Čairu" gde su fudbaleri Radničkog ugostili ekipu Voždovca...Radnički je slavio rezultatom 1:0 (0:0) zahvaljujući pogotku koji je u 89. minutu...

Nastavak na Sportske.net...

Dinamo juri prvenac, Voša iskupljenje

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2018, 12:33

Tanko je počela 4. runda Superlige. Samo jedan gol viđen je juče na Čairu, gde je Radnički slavio u smiraj susreta protiv Voždovca.  Inače, kad smo već kod golova, u prva tri kola Proleter sa Slane bare je bio apsolutni šampion - čak 11 komada palo je na mečevima novosadskog kluba. Sad na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.