Siti prvi potegao - ponuda od 13.000.000 za Napolijevog beka

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti prvi potegao - ponuda od 13.000.000 za Napolijevog beka

Ali Građani nisu jedini

Cela Italija bruji o tome. Napoli nikako ne uspeva da ubedi Fauzija Gulama da produži ugovor koji mu ističe narednog leta. Aurelio de Laurentis sigurno neće prihvatiti da mu takav as ode bez obeštećenja, pa je rastanak na leto sasvim realna opcija, a kako je u pitanju levi bek svetske klase izaslanici najvećih evropskih klubova već su počeli da opsedaju Napulj.

Italijanski mediji pišu da je prvi potegao Mančester Siti, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je Napoliju dostavio prvu konkretnu ponudu. Navodno, reč je o sumi od 13.000.000 evra, iako se na jugu Italije nadaju da će izvući i duplo više novca za 26-godišnjeg reprezentativca Alžira.

Barem trenutno, mogu da se cenkaju, jer su mediji već pisali o interesovanju Čelsija, Pari Sen Žermena, pa i Bajerna iz Minhena, koji je preko posrednika navodno već obećao Gulamu četvorogodišnji ugovor sa platom od 2.500.000 evra po sezoni.

Izabere li Gulam Mančester, Aleksandar Kolarov će možda morati da potraži novi klub.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.