Siti prelomio, platiće klauzulu, u Bajernu trljaju dlanove!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti prelomio, platiće klauzulu, u Bajernu trljaju dlanove!

"Građani" su izgleda odlučili.

Povela se minulog leta priča da bi Liroj Sane mogao da napusti redove Mančester sitija nakon jedne turbulentne sezone i samo 21 upisanog nastupa u startnoj postavi u PL.

Ipak, najpre su "Građani" istakli da ne žele da se odreknu usluga 23-godišnjeg nemačkog reprezentativca, a onda je usledila i povreda ukrštenih ligamenata, zbog koje Sane još dugo neće na teren.

Sve to nateralo je Bavarce da odustanu od transfera, bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su veoma zainteresovani za Sanea, kako su ih po okončanju minule sezone napustili Roben i Riberi.

Ipak, nisu u potpunosti odustali, još uvek su zainteresovani za Nemca, ali žele da priče o transferu odlože za naredno leto.

Kako stoje stvari, Siti bi mogao da bude otvoren za saradnju po okončanju aktuelne sezone, trenutno traže 90 miliona evra za bivšeg igrača Šalkea i Bajern to nije spreman da plati, pa zbog toga veruju da će se situacija promeniti kada se otvori letnja pijaca.

Gvardiola je navodno pronašao i zamenu za Nemca, u pitanju je fudbaler Real Sosijedada Mikel Ojarzabal, koji igra sjajno ove sezone u dresu tima iz San Sebastijana, postao je redovan i u reprezentacije Španije.

Španski stručnjak ga veoma ceni i navodno je spreman da narednog leta plati otpusnu klauzulu i Ojarzabala preseli na "Etihad".

Tako bi Španac poslužio kao zamena za Sanea, koji bi u slučaju njegovog dolaska dobio odrešene ruke.

Dakle, finalni scenario se nazire, Ojarzabala bi od narednog leta trebalo da gledamo na "Etihadu", dok se očekuje i povratak Sanea u domovinu, u redove najvećeg nemačkog kluba.

Čini se kao "win win" situacija za sve uključene strane.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.