Siti ne zna za milost, Milivojević nedovoljan Palasu

Izvor: N1 televizija, 23.Dec.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti ne zna za milost, Milivojević nedovoljan Palasu

Fudbaleri Mančester Sitija nastavili su fantastičnu seriju pobeda, koja sada iznosi 17 mečeva, pošto su u 19. kolu savladali Bornmut ubedljivim rezultatom 4:0.

Sitiju je to ukupno 18. pobeda u ligi i sa 55 bodova ubedljivo zauzima prvu poziciju. Sa druge strane, Bornmut nije slavio u sedmom uzastopnom meču i on je trenutno u zoni ispadanja sa 16 bodova.

Građani su otvorili goste u 27. minutu preko Aguera, posle slabog ispucavanja golmana Begovića, na 2:0 povisio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je Sterling u 53. koji je nastavio fantastičnu golgetersku seriju i došao do 12. gola u sezoni.

Pitanje pobednika je bilo rešeno u 79. kad je Aguero ponovo zatresao mrežu, a konačan rezultat postavio je Danilo šest minuta kasnije.

Ekipa Kristal Palasa je, posle dva trijumfa, remizirala protiv Svonsija 1:1, a vodeći pogodak za goste iz Londona postigao je Luka Milivojević iz penala u 59. minutu. Ipak, bod Labudovima doneo je rezervista Aju u 77. Palas je trenutno 16. sa 18 bodova, dok je Svonsi poslednji sa 13.

Brajton je pogotkom Grosa u 64. minutu slavio protiv Votforda (1:0) i prekinuo niz od sedam mečeva bez poraza, dok Votford ni posle šestog meča nije upisao poebedu. Galebovi su tim trijumfom došli do 12. mesta sa 21 bodom, a Votford je na 10. sa 22.

Stouk je kod kuće slavio protiv VBA, posle tri poraza, rezultatom 3:1 i pobegao iz zone ispadanja, dok VBA nije uspeo da upiše pobedu ni posle 17. uzastopnog meča u ligi zbog čega je ostao na pretposlednjem mestu sa 14 bodova.

Golove za domaće dali su Alen u 19, Čupo-Moting u 45+2. i Sobi u 90+5, dok je jedini pogodak za goste postigao Rondon u 51.

U goleadi u Londonu, između Vest Hema i Njukasla slavili su gosti 3:2, a najveći krivac za takav ishod je Andre Aju, koji je promašio penal u 56. minutu.

Domaći su došli u vođstvo preko Arnautovića u šestom minutu, da bi u nastavku Benitesova ekipa golovma Saivea, Dijamea i Atsua do 61. minuta došli do vođstva od 3:1. Do kraja meča, Aju je uspeo koliko-toliko da se iskupi za promašen penal, ali je njegov pogodak u 69. minutu bio dovljan samo da se ublaži poraz.

Vest Hem je posle ovog kola 17. sa 17 bodova, dok je Njukasl na 15. mestu sa bodom više.

Pogledajte rezultate i tabelu Premijer lige.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.