Siti nastavio po starom - Nobl naljutio građane, a onda je na scenu stupio Sterling! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti nastavio po starom - Nobl naljutio "građane", a onda je na scenu stupio Sterling! (video)

"Građani" neumoljivi na startu priprema.

U prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu, fudbaleri Mančester sitija porazili su Vest Hem sa 4:1 na turneji u Aziji.

Poveli su "čekićari" u 26. minutu golom Marka Nobla sa penala, ali puleni Pepa Gvardiole su uspeli da preokrenu rezultat do odlaska na odmor golovima Davida Silve u 33. i Lukaša Nmeče tri minuta kasnije sa penala.

Usledile su potom brojne izmene sa obe strane, u Sitiju su između ostalih ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i De Brujne, Bernardo Silva, Sane, ali je ključan bio nastup Rahima Sterlinga koji je u 59. minutu postigao prvi, a potom u 72. minutu i drugi pogodak i tako rešio pitanje pobednika na ovom susretu.

Ekipa Mančester sitija izgleda baš kao tokom praktično čitave prošle sezone kada su osvojili sve trofeje na Ostrvu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LE (kval) - Gruzini sigurni protiv Fole (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019

Dupla pobeda...Fudbaleri Čikure plasirali su se u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su eliminisali Folu iz Luksemburga pobedom od 2:1 (ukupno 4:2)...Poveli su domaćini već u 25. minutu kada je Ardazišvili postigao pogodak, a dodatno je Gruzinima olakšao posao Muharemović koji je zaradio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.