Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 19:05

Siti na iglama čeka ponedeljak, ali mirno spava kad se pomene De Brujne: Neće on nigde

Belgijanac ostaje u Mančesteru čak i ako se potvrdi dvogodišnja suspenzija iz UEFA takmičenja

Ponedeljak je Dan D kad je u pitanju sudbina Mančester Sitija u UEFA takmičenjima. Sud za sportsku arbitražu u Lozani izjasniće se 13. jula da li na snazi ostaje ili se poništava odluka organizacije iz Niona koja je u februaru izbacila Građane na dve godine iz Evrope usled kršenja pravila finansijskog fer-pleja.

Prethodnih meseci govorilo se naširoko da bi, ako klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Etihada bude potvrđena šut karta, mnoge zvezde mogle da potraže drugu sredinu, jer ih ne zanima da igraju „samo“ Premijer ligu, bez šanse da se sve do 2022. oprobaju u Ligi šampiona.

No, za jednog fudbalera navijači Sitija ne moraju da brinu. Ne bilo kog, nego ključnog, pošto Kevin de Brujne ne namerava da napušta Mančester kakav god bio epilog u ponedeljak.

Biće mnogo ljudi koji ovo neće moći da shvate, ali Kevin ni u kom slučaju ne razmišlja o transferu. Uopšte ga ne zanima ta tema. Ostale su mu još tri godine ugovora, pripada jednom od najboljih klubova sveta, cenjen je i ne interesuje ga odlazak“, uverava Patrik de Koster, menadžer belgijskog reprezentativca.

Agent ne poriče da za njegovog klijenta postoji interesovanje. Ne i ponuda.

Uvek postoji neformalni interes za sve dobre fudbalere na planeti. Bilo da je reč o De Brujneu, Mesiju, Ronaldu ili Grizmanu. Kad bi sve što pročitam u medijima bilo tačno, moj dan bi trajao 48 sati i opet ne bih mogao da budem na svim tačkama svetam gde sele igrače koje zastupam. Čak mogu da se zakunem u decu da je 90 odsto onoga što se pojavi u novinama – đubre“, kategoričan je De Koster.

Inače, Kevin de Brujne je ove sezone u Premijer ligi postigao 11 golova i dodao 18 asistencija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.