Siniša Mihajlović ponovo u bolnici na antivirusnoj terapiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2020, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović ponovo u bolnici na antivirusnoj terapiji

"Gospodin Mihajlović jutros je primljen na Institut za hematologiju Seranjoli, gde će biti podvrgnut antivirusnom lečenju, što je potrebno nakon transplantacije koštane srži. Medicinsko osoblje veruje da bi dužina boravka u bolnici trebalo da bude kraća od prethodnih", navodi se u saopštenju Bolonje.

Srpski trener od jula se bori sa leukemijom, imao je tri ciklusa hemoterapije, nakon čega je usledila transplantacija koštane srži.

Hemoterapija i transplantacija koštane srži slabe imuni sistem, zbog čega Mihajlović ne sme da se pozdravlja sa trenerima protivničkih ekipa pre utakmica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIHA JE MORAO PONOVO U BOLNICU! Bolonja IZDALA zvanično SAOPŠTENJE za javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020

Srpski trener bori se sa opakom bolešću...Trener Bolonje Siniša Mihajlović ponovo je primljen u bolnicu, da bi bio podvrgnut antivirusnoj terapiji, koja je neophodna posle transplantacije koštane srži...- Gospodin Mihajlović je primljen jutros na hematološki institut na antivirusno lečenje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.